ŠOKA SALDĒŠANA
SIA "Summus" piedāvā šoka saldēšanas pakalpojumu klientu produkcijai. Uzņēmums ir aprīkots divas šoka saldēšanas kamerām.
Šoka saldēšanas kameras ir speciāli izstrādātas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu saldēšanas procesu produktiem.
- Šoka saldēšanas cikls nodrošina produktu svaigumu, saglabājot to tekstūru, garšu un uzturvērtību, kas ir būtiski ogām un citiem produktiem, garantējot augstu kvalitāti pat pēc ilgstošas glabāšanas vai transportēšanas.
- Šoka saldēšana samazina mikroorganismu aktivitāti un palēnina produktu sabrukšanas procesu, pagarinot to glabāšanas laiku, kas nodrošina ilgāku "shelf life" un lielāku pieejamību ogām un citiem produktiem pat pēc sezonas beigām vai tālu pārdošanas vietās.
- Šoka saldēšana ļauj ātri un efektīvi saldēt produktus, novēršot ledus kristālu veidošanos un lielāku mitruma zudumu, tādējādi saglabājot to izskatu, konsistenci un vitamīnu saturu pat pēc atkausēšanas, kas ir svarīgi saglabāt ogu un citu produktu kvalitāti.
- Šoka saldēšanas process samazina ražošanas plūsmas aizsprostus, jo ātra saldēšana ļauj produktam tikt izgatavotam un iepakotam pirms kvalitāte tiek zaudēta, nodrošinot produktu piegādi laikus un saglabājot to kvalitāti, kas ir svarīgi gan ražotājiem, gan patērētājiem.
SIA "Summus" komanda rūpīgi uzrauga šoka saldēšanas procesu, lai nodrošinātu, ka katrs produkts tiek pareizi apstrādāts. Produkcija tiek novietota šoka saldēšanas kameras telpās tā, lai nodrošinātu vienmērīgu gaisa cirkulāciju un efektīvu dzesēšanu.
Izmantojot SIA "Summus" šoka saldēšanas pakalpojumus, klienti var saglabāt savu produkciju svaigu un kvalitatīvu ilgāku laiku. Process ir īpaši svarīgs pārtikas ražotājiem un piegādātājiem, kuri vēlas nodrošināt savu produktu ilgstošu glabāšanu un saglabāt tos nepieciešamajā temperatūrā.
SIA "Summus" komanda nodrošina augstu kvalitāti, uzticamību un klientu apmierinātību, piedāvājot šoka saldēšanas pakalpojumus ar modernu aprīkojumu un precīzu procesu vadību.
Tel: +371 29113686